ورود شورای شهر بجنورد به وضعیت راه‌های مرکز استان و حمل و نقل مسافران
ورود شورای شهر بجنورد به وضعیت راه‌های مرکز استان و حمل و نقل مسافران
وضعیت راه‌های مرکز خراسان شمالی و جابه‌جایی مسافران روی میز شورای اسلامی شهر بجنورد قرار گرفت و مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان پاسخگوی اعضای شورای شهر شد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان شمالی در جلسه رسمی شورای اسلامی شهر بجنورد برگزار شد، از احداث و آسفالت بیش از ۱۴۵ کیلومتر راه روستایی در خراسان شمالی از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم خبر داد.

محمد مشتری با ارائه عملکرد این اداره کل در هشت ماه گذشته در بخش‌های مختلف، اظهار کرد: در این بازه زمانی، ۱۸۹ کیلومتر از راه‌های شریانی و اصلی استان به ارزش ۱۱۱ میلیارد تومان بهسازی و روکش شده است. همچنین ۵۲.۴۵ کیلومتر از راه‌های روستایی به ارزش ۲۰۰ میلیارد تومان بهسازی و ۹۹.۲۵ کیلومتر از راه‌های فرعی و روستایی به ارزش بیش از ۱۳۶ میلیارد تومان روکش آسفالت شده است.

وی با تاکید بر لزوم ایجاد امیدآفرینی، بخصوص برای قشر زحمتکش روستایی گفت: ۱۶۶ روستای بالای ۲۰ خانوار به طول ۵۹۹ کیلومتر و ۳۶ روستای بالای ۱۰۰ خانوار به طول ۱۱۷ کیلومتر، راه آسفالت ندارند.

وی به احداث و آسفالت ۱۴۵.۲ کیلومتر راه روستایی در استان در دولت سیزدهم اشاره و بیان کرد: در حال پیگیری تخصیص اعتبارات سفر دولت به خراسان شمالی و تخصیص قیر تهاتری برای اجرای عملیات راهداری هستیم.

وی با اشاره به ارتقای چهار درصدی شاخص استان در برخورداری از راه آسفالته روستایی، ادامه داد: در این مدت، شش نقطه حادثه‌خیز ایمن‌سازی شده است و تا پایان سال ۱۳ نقطه پرحادثه دیگر ایمن خواهد شد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان به جابه‌جایی ۶۰۰۰ نفر زائر اشاره و بیان کرد: ۱۰ هزار زائر و مسافر در دهه آخر ماه صفر به استان خراسان رضوی و برعکس جابه‌جا شده‌اند.

مشتری در ادامه گزارش خود، به فرسودگی ناوگان حمل و نقل بار و مسافر در استان اشاره کرد و گفت: با توجه به قانون بودجه، پیگیر واردات اتوبوس‌های با کارکرد کمتر از پنج سال و بستن قرارداد با خودروسازان با هدف نوسازی ناوگان حمل و نقل، سواری کرایه و ون هستیم.

رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد نیز در این جلسه، هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری را به تلاشگران این عرصه تبریک گفت.

جمشید عین بیگی اظهار کرد: نقش راه‌های مواصلاتی برای توسعه خراسان شمالی ضروری است و باید در نگهداشت و رفع موانع این بخش، بیشتر تلاش شود.

احمد رضا یزدانی، عضو شورای اسلامی شهر بجنورد با اشاره به مشکلات زائران در ایام اربعین در سال‌های گذشته، خواستار برنامه‌ریزی و پیش‌بینی‌های لازم و اعلام ابلاغیه‌ها و قیمت‌های مصوب در زمان مناسب شد.

سید محسن موسوی، عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر بجنورد نیز از تکمیل راه مواصلاتی بجنورد به جنگل گلستان با گذشت دو دهه از تأسیس استان گلایه کرد و پیشنهاد بستن تفاهم‌نامه همکاری مدیریت شهری با اداره کل راهداری و حمل و نقل استان در احداث دو مجتمع رفاهی و همچنین نصب تابلوهای راهنمایی مواصلاتی را مطرح کرد.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد نیز وضعیت پایانه مسافربری شهر بجنورد را با توجه به حجم بالای جابه‌جایی مسافران در شأن مرکز استان ندانست و خواستار پیگیری و تعیین تکلیف طرح پایانه‌های مسافربری شد.

علی اربابی از نبودن جرثقیل سنگین در استان گلایه کرد و خواستار رفع نقاط حادثه‌خیز و بالا بردن سطح کیفی و عرضی جاده‌های ارتباطی گلستان شهر و شهرک ولیعصر شد.

وی همچنین خواستار نصب تابلوی کنارگذر شمالی شهر با توجه به مصوبه شورای نامگذاری به‌نام آیت‌الله مهمان‌نواز و همکاری در هوشمندسازی و نصب دوربین‌های نظارتی در شهر بجنورد شد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل استان خراسان شمالی در پاسخ به پرسش‌های اعضای شورای اسلامی شهر بجنورد گفت: سفرهای اربعین با مدیریت ستاد اربعین کشور انجام می‌شود و تلاش داریم برای سال بعد مشکلات به‌وجود آمده را رفع کنیم.

مشتری ادامه داد: حفظ و نگهداری راه‌های اصلی و احداث راه‌های روستای در حوزه اقدامات این اداره کل است و احداث مسیر از وظایف اداره کل راه و شهرسازی و شرکت زیرساخت است.

وی از آمادگی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای برای همکاری با شهرداری‌های استان و احداث مجتمع‌های رفاهی، تبادل اطلاعات و تجربه‌های در حوزه هوشمندسازی و دوربین‌های نظارتی و ثبتی با مدیریت شهری شد.

  • منبع خبر : ایسنا