قیمت نفت بزرگترین هفته زیان خود را در نه ماه گذشته به پایان رساند. سرمایه گذاران به دنبال کاهش تقاضای سوخت در سراسر جهان به دلیل افزایش موارد COVID -19 ، معاملات آتی را واگذار نمودند. بازار نفت در هفت روز گذشته با زیان همراه بوده است. بسیاری از کشورها با توجه به همه گیری […]
قیمت نفت بزرگترین هفته زیان خود را در نه ماه گذشته به پایان رساند. سرمایه گذاران به دنبال کاهش تقاضای سوخت در سراسر جهان به دلیل افزایش موارد COVID -19 ، معاملات آتی را واگذار نمودند.
بازار نفت در هفت روز گذشته با زیان همراه بوده است. بسیاری از کشورها با توجه به همه گیری کرونا در سراسر جهان محدودیت های آمد و شد و سفر وضع نمودند. چین روشهای ضدعفونی شدیدتری را در بنادر اعمال کرده و باعث ترافیک رفت و آمد شده است. کشورهایی از جمله استرالیا محدودیت های سفر را افزایش داده اند و تقاضای جهانی سوخت جت پس از بهبود در ابتدای فصل تابستان مجددا در حال کاهش است.
جان کیلداف ، شریک تجاری شرکت Again Capital LLP در نیویورک می گوید: “ثبات قیمت ها با وجود شرایط فعلی بسیار دشوار است.” هر بشکه نفت خام برنت ۸ درصد در هفته اخیر کاهش یافت و به ۶۵.۱۸ دلار در هر بشکه رسید که کمترین میزان از آوریل تا کنون بود. نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) در ماه سپتامبر با ۱.۳۷ دلار معادل ۲.۲ درصد کاهش به ۶۲ دلار و ۳۲ سنت در هر بشکه (معادل ۹ درصد) رسید.
چین ، بزرگترین واردکننده نفت خام جهان ، محدودیت های جدیدی را برای کاهش ابتلا به کروناویروس اعمال کرده است، که بر حمل و نقل و زنجیره عرضه جهانی تأثیر می گذارد. ایالات متحده و چین محدودیت های ظرفیت پروازی را نیزوضع کرده اند.
کیلداف گفت: “در این کشورها برای به حداقل رساندن شیوع بیماری، محدودیت های شدیدی می کنند ، که تهدید مستقیم برای تقاضا در این بازارها است.” چندین شرکت آمریکایی برنامه های بازگشت به دفتر خود را به تعویق انداخته اند. به گزارش بلومبرگ ، شرکت اپل (AAPL.O) ، بزرگترین شرکت آمریکایی، بازگشت کارگران خود را تا اوایل سال ۲۰۲۲ به تعویق می اندازد.
دلار آمریکا با توجه به بررسی های فدرال رزرو آمریکا به بیشترین افت ارزش خود در ۹ ماه گذشته رسید. قیمت نفت به طور معکوس به سمت دلار آمریکا حرکت می کند و این باعث می شود که قیمت نفت برای خریداران خارجی در زمان افزایش قیمت دلار گران شود. در حالی که کرونا دلتا از تقاضای سوخت می کاهد ، عرضه به طور پیوسته در حال افزایش است. شرکت خدماتی بیکر هیوز اعلام کرد تولید آمریکا در هفته اخیر به ۱۱.۴ میلیون بشکه در روز افزایش یافته است و شرکت های حفاری برای سومین هفته متوالی اقدام به افزودن دکل نمودند.
سازمان کشورهای صادرکننده نفت و متحدانش به تدریج در حال افزایش عرضه خود هستند که در اوایل همه گیری غیرفعال شده بود. قراردادهای آتی نشان می دهد که بازار انتظار عرضه زیادی در ماه های آینده را دارد. حق بیمه برای قرارداد برنت ماه گذشته نسبت به قرارداد ماه سوم تقریباً از اواخر ژوئیه تا کنون به نصف رسیده است، که نشان می دهد عرضه کوتاه مدت آنطور که بازار انتظار می رفت محدود نخواهد بود.
فرانسیسکو بلانچ ، استراتژیست کالاها و مشتقات بانک آمریکا در یادداشتی گفت: “بازار نفت به سرعت متوجه شد که سویه دلتا یک مشکل رو به رشد است و مانعی بالقوه برای بهبود تقاضا برای سوخت است.”
منبع: خبرگزاری رویترز
نویسنده: لورا سانیکولا
۲۱ آگوست ۲۰۲۱
ترجمه آزاد: روابط عمومی انجمن قیر ایران
{ampz:مطالب}