کارنامه قیر تهاتری؛ قبول یا مردود‍؟
کارنامه قیر تهاتری؛ قبول یا مردود‍؟
ابتکار قیر تهاتری در پایان دولت دکتر احمدی نژاد توسط دکتر نیکزاد صورت گرفت. این طرح که به عنوان بازوی کمکی دولت در زمان کمبود نقدینگی ناشی از تحریم ها مطرح گردید موجب تسریع در روند اجرای پروژه های عمرانی شد.

اجرای هشت ساله این طرح علیرغم انتقادات و بزرگ نمایی ایرادات، کارنامه موفقی در تکمیل پروژه های عمرانی به همراه داشت که متأسفانه کم لطفی های اخیر به این طرح موجب اختلال در روند راهسازی و مزمت معابر شده است.
مهدی حیدری رئیس کمیسیون فنی عمرانی شورای شهر همدان در جمع خبرنگاران بیان اینکه در سال گذشته ۷۷ هزار تن آسفالت در معابر فرعی و اصلی شهر اجرا شد اظهار کرد: از این مقدار آسفالت ۳۵ هزار تن توسط سازمان عمران و مابقی توسط پیمانکاران مناطق در معابر شهری اجرا شده است.
وی با اشاره به ظرفیت خوب سازمان عمران شهرداری همدان در تولید آسفالت باکیفیت و مرغوب گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته انتظار می‌رود برای سال ۱۴۰۱ تولید و اجرای آسفالت به دو برابر افزایش یابد و تولید حدود ۱۴۰ هزار تن محقق شود.
در کنار این خبر مسرت بخش، شهردار خرم دره از عدم تخصیص قیر تهاتری گلایه کرد و این مساله را موجب تعویق در اجرای پروژه های عمرانی دانست و گفت: از مسئولان درخواست داریم به فراخور موقعیت و مردم این شهر به مسائلی از جمله اختصاص میزان بیشتری از سهمیه قیر رایگان و اعتبارات عمرانی و تقویت تجهیزات ایمنی و موتوری شهرداری اقدام کنند.
مشابه همین درخواست توسط رئیس شورای اسلامی شهر شاهرود مطرح شد. ترابی با بیان اینکه ۹۵ درصد از خیابان های شهر نیاز به آسفالت دارد، اظهار داشت: تامین قیر یکی از دغدغه های مهم این شورا است که به همت و مساعدت نماینده شاهرود تهیه آن در دستور کار است.