قیر ۱۹۵ هزار مترمربع از محلات بازآفرینی بجنورد تامین شد
قیر ۱۹۵ هزار مترمربع از محلات بازآفرینی بجنورد تامین شد
معاون فنی و امور زیربنایی شهرداری بجنورد گفت: یک هزار و 200 تن قیر تهاتری برای سال 1950 هزار مترمربع از معابر 11 محله هدف بازآفرینی شهری در این شهر تهیه شده است. اقدامی که می‌تواند از مشکلات تردد در محلات کم‌برخوردار را کاهش دهد.

مسعود نیکبخت اظهار کرد: این میزان قیر از محل اعتبارات بازآفرینی شهری و با نظارت مسوولان تامین می‌شود و برای بهسازی و آسفالت معابر محلات هدف بازآفرینی بجنورد اختصاصی می‌یابد.

وی با اشاره به قیمت هر تن قیر بین ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیون ریال: ارزش این سهمیه با توجه به ارزیابی‌های اعلام شده، بین ۷ تا ۸۴۰ میلیارد ریال ۲۰۰ میلیون ریال است که می‌توان در بهبود وضعیت بخشی از معابر محل‌های کم‌برخوردار باشد.

معاون فنی و امور زیربنایی شهرداری بجنورد با بیان اینکه نیاز به محلات هدف بازآفرینی به قیر بیش از میزان تامین‌شده است، گفت: تقاضای افزایش سهمیه‌ها برای امکان اجرای عملیات آسفالت در معابر فراهم می‌شود.

نیکبخت افزود: سال گذشته به دلیل شرایط جنگی، قیر تهاتری به این مناطق اختصاصی نیافت و این موضوع مورد نیاز محلات را افزایش داده است. از این رو، تامین منابع بیشتر برای بهسازی معابر نیاز دارد.

وی تاکید کرد: استفاده از سهمیه موجود مستلزم شناسایی نیازهای محلات، اولویت بندی خیابان ها و معابر و هماهنگی میان اداره کل راه و شهرسازی استان، شرکت بازآفرینی شهری ایران و است.

به گفته وی، اجرای عملیات آسفالت با هدف بهبود وضعیت معابر خاکی، بهبود محیط زیست، افزایش ایمنی و بهبود کیفیت محیط زندگی در محلات هدف دنبال می‌شود. اقدامی که در تخصیص به‌موقع قیر و اجرای مناسب طرح‌ها می‌تواند به بهبود چهره این مناطق کمک کند.

۳۰ درصد جمعیت بجنورد در محلات کم‌برخوردار زندگی می‌کنند

محلات کم‌برخوردار و حاشیه‌های بجنورد همچنان با چند برابری در زمینه زیرساخت‌های شهری‌اند. مشکلاتی که بخشی از آن به سال‌های گذشته و توسعه نامتوازن این مناطق بازمی‌گردند.

حدود ۳۰ درصد جمعیت در ۲۴ محله کم‌برخوردار و حاشیه‌های این شهر سکونت دارند و در این مناطق ساکن هستند و در این مناطق زندگی می‌کنند.

بجنورد، مرکز خراسان‌شمالی، حدود ۲۶۰ هزار نفر جمعیت دارند و به ساخت محلات کم‌برخوردار آن نیاز دارند، برنامه‌ریزی مستمر، تأمین اعتبار و هماهنگی دستگاه‌های مسئول است.

تامین یک هزار و ۲۰۰ تومان گامی برای بهبود وضعیت معابر این محلات به شماره می‌رود، اما پاسخگویی به نیازهای گسترده آن‌ها به تداوم ویژگی‌های منابع و اجرای طرح‌های عمرانی وابسته است.

  • منبع خبر : ایرنا