اختصاص ۶۰۰میلیاردی اعتبار ویژه بهسازی معابر شهری کاشان
اختصاص ۶۰۰میلیاردی اعتبار ویژه بهسازی معابر شهری کاشان
شهردار کاشان از اختصاص ۶۰۰میلیارد ریال اعتبار ویژه بهسازی معابر شهری کاشان در قالب یک هزار تن قیر و ۲۰هزار تن آسفالت خبر داد.

ابوالفضل سارقیان در کاشان، اظهار داشت: پس از تأمین پنج هزار تن آسفالت برای بهسازی رینگ شهری، اکنون با خریداری یک هزار تن قیر و تأمین ۲۰ هزار تن آسفالت، بهسازی معابر مختلف شهری در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه با این حجم تامین شده، ۱۹۰ هزار متر مربع از معابر شهری در کاشان آسفالت می‌شود، تصریح کرد: برای اجرای این میزان آسفالت، بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار از سوی مدیریت شهری کاشان صرف می‌شود.

شهردار کاشان در مورد آغاز عملیات بزرگ آسفالت مکانیزه از کوی استاندارد واقع در بلوار دانش گفت: این پروژه در نقاط دیگری نظیر کوچه شیرخدایی و رحیمی در زیدی، معابر ذوالفقار در خیابان امیرالمومنین، جاده حسن‌آباد، کوی بهار در بلوار کارگر و معابر متعدد دیگر گسترش خواهد یافت.

وی با بیان اینکه علاوه بر آسفالت مکانیزه، آسفالت دستی معابر کاشان نیز همچنان انجام می‌شود، تأکید کرد:  در معابر کم‌عرض، طبق ضوابط فنی، پیمانکاران آسفالت را به‌صورت دستی و با دقت بالا اجرا خواهند کرد.

شهردار کاشان با اشاره به برنامه‌ریزی چندمرحله‌ای عملیات آسفالت در کاشان افزود: فاز نخست این عملیات، مقدمه‌ای بر اقدامات گسترده تر است و تلاش خواهیم کرد در صورت فراهم شدن شرایط، فازهای بعدی نیز به‌سرعت آغاز شود

  • منبع خبر : تسنیم