محمدرضا رضایی کوچی ،با اشاره به عدم پیش بینی موضوع تامین قیر تهاتری در لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ و ملاحظات کمیسیون عمران در این بخش، گفت: متاسفانه دولت موضوع تامین قیر تهاتری در لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ پیش بینی نکرده است.
نماینده مردم «جهرم» در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این موضوع همانند سالهای قبل در بودجه منعکس نشده و متاسفانه دولت اعتقادی به این موضوع ندارد، گفت: از این رو ما پیشنهاداتی را در این بخش آماده کردیم که در کمیسیون تلفیق مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.
وی با بیان اینکه پیرو پیشنهاداتمان، ۲۰ هزار میلیارد تومان برای تامین قیر تهاتری در لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ در نظر گرفته ایم، گفت: منابع ۲۰ هزار میلیارد تومانی در این بخش نقدی است و می توانیم با آن، معادل ۱۰۰ همت فعالیت و پروژه عمرانی ایجاد کنیم.
این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بنابراین به دنبال این هستیم تا حکم سال گذشته در زمینه تامین قیر را در بودجه سال ۱۴۰۴ تمدید و احیا کنیم./
- منبع خبر : خانه ملت