چهارشنبه 2 آذر 1401
گروه : قیر
پ
  • 02 آذر 1401 - 9:20

مروری بر بازار قیر

مروری بر بازار قیر
مروری بر بازار قیر
طبق آمار و ارقام منتشر شده، ارزش بازار جهانی قیر در سال ۲۰۲۱ حدود ۵۱۴۲۹۵ میلیون دلار بود و تخمین زده می‌شود که این میزان تا سال ۲۰۲۸ با نرخ رشد ترکیبی سالانه (CAGR) تقریبا ۲/ ۴درصدی در طول دوره پیش‌بینی به حدود ۶۵.۸۲۹.۲ میلیون دلار افزایش یابد. در این گزارش محرک‌های بازار قیر، محدودیت‌ها / چالش‌ها و تاثیر آنها بر تقاضاها در طول دوره پیش‌بینی را تحلیل می‌کنیم. علاوه بر این، این گزارش به بررسی فرصت‌های نوظهور در بازار قیر می‌پردازد.

نمای کلی بازار

قیر یک هیدروکربن آروماتیک چند حلقه‌ای است که به شدت متراکم شده و در دی سولفید کربن محلول است. این مخلوط غلیظ، سیاه و بسیار چسبنده از مایعات آلی است. افزایش استفاده از قیر در کاربردهای مختلف مانند بزرگراه‌ها، عایق‌های رطوبتی، عایق‌ها و چسب‌ها احتمالا بازار را در دوره پیش‌بینی تقویت می‌کند.  علاوه بر این، شهرنشینی سریع در کشورهای نوظهور باعث افزایش فعالیت‌های زیرساختی شده است، در نتیجه تقاضای محصول افزایش یافته است. چسب آسفالت (قیر) به دلیل استحکام، دوام و ارتجاعی برتر، یک عنصر حیاتی در کاربردهای مختلف در جادسازی می‌باشد. بتن حاوی درصد کمی ‌آسفالت است که به عنوان چسبنده برای بهبود کیفیت مقاومت آن عمل می‌کند و پیش‌بینی می‌شود که این امر باعث افزایش تقاضا در طول دوره پیش‌بینی می‌شود. انتظار می‌رود نیاز روزافزون به زیرساخت‌ها در نتیجه افزایش جمعیت و بهبود استانداردهای زندگی باعث رشد بازار قیر در دوره پیش‌بینی شود. همچنین افزایش آگاهی نسبت به تغییرات آب و هوایی و همچنین گرمایش جهانی، سقف تقاضای این محصول را ارتقا می‌دهد که انتظار می‌رود تقاضای آن در سال‌های آینده افزایش یابد. علاوه بر این، افزایش هزینه‌ها و سیاست‌های دولت‌ها برای توسعه جاده‌ها و زیرساخت‌ها از طریق مدل‌های مشارکت عمومی ‌خصوصی در هر دو بازار تاسیس شده و نوظهور، سهم بازار قیر را در آینده افزایش خواهد داد.

 تاثیر کووید بر بازار قیر

شیوع کووید- 19 تاثیر نامطلوبی بر بازار این محصول در سال‌های 2020 و 2021 داشت. کاهش هزینه‌ها در بخش راه و ساختمان منجر به مصرف کمتر قیر در کاربردهایی مانند راه‌سازی، عایق رطوبتی سقف و زیرزمین ساختمان‌ها، درزگیرها، پرکننده‌ها و چسب شد که به بازار قیر آسیب وارد کرد. نگرانی‌های زیست محیطی فزاینده در مورد قیر و همچنین شرایط نامطلوب ناشی از تاثیر کووید، مانع از گسترش صنعت می‌شود. با یک قرنطینه سراسری که توسط دولت‌های مرکزی تحمیل شد، زنجیره تامین قیر مختل شد که به نوبه خود بر رشد بازار تاثیر گذاشت. با این حال، با کاهش آهسته محدودیت‌های کووید-19، انتظار می‌رود بازار با سرعت قابل توجهی رشدکند

محرک‌های رشد بازار قیر

قیر به طور گسترده در کاربردهای ضد آب استفاده می‌شود. قیر به دلیل ماهیت بسیار چسبناک و چسبناکی که دارد معمولا به عنوان یک ضد آب در پشت بام ساختمان‌های تجاری و مسکونی استفاده می‌شود. عایق رطوبتی قیری برای محافظت از سقف‌ها در برابر باران قبل از اجرای سقف یا نصب استفاده می‌شود، زیرا از نشت آب جلوگیری می‌کند. همچنین به عنوان یک مانع اضافی در برابر نفوذ آب یا باد کردن عمل می‌کند و بنابراین اغلب توسط صنعت ساخت و ساز استفاده می‌شود که یک عامل رشد عمده برای بازار قیر است.

 افزایش استفاده از قیر به عنوان یک افزودنی شیمیایی

قیر معمولا به عنوان یک ماده شیمیایی در کاربردهای مختلفی از جمله حلال‌ها و رنگ‌های سیاه استفاده می‌شود. قیر به عنوان یک افزودنی شیمیایی باعث بهبود کارایی رنگ‌ها و پوشش‌ها و همچنین ویسکوزیته عایق‌های رطوبتی می‌شود. سایر عوامل افزایش استفاده از قیر در صنایع مختلف در سراسر جهان عبارتند از استفاده از قیر اصلاح شده شیمیایی در ساخت و ساز جاده‌ها و عایق رطوبتی و همچنین یک ماده شیمیایی با روکش آب نباتی در امولسیون ها

قوانین و مقررات زیست محیطی سختگیرانه

قوانین سختگیرانه زیست محیطی حاکم بر کاربردها و فرآیندهای تولید، رشد صنعت قیر را در سال‌های آینده محدود خواهد کرد. محدودیت‌های شغلی تاثیر قابل توجهی بر این صنعت دارد. این محدودیت در استرالیا، چین، بلژیک و فرانسه 5 میلی گرم بر متر مکعب تعیین شده است.  از آنجا که این کالا از پتروشیمی‌ها و نفت خام مشتق می‌شود، پویایی قیمت‌گذاری آن با نفت خام قابل مقایسه است و در سال‌های اخیر رشد کند مشابهی را نشان داده است. در طول دوره پیش‌بینی، نوسان قیمت نفت و پتروشیمی ‌ممکن است بر روند قیمت گذاری قیر تاثیر بگذارد. با این وجود، ظهور قیر مبتنی بر زیست برای ارائه پتانسیل رشد جدید برای بازیگران صنعت در سال‌های اخیر مورد مطالعه قرار گرفته است.

 تجزیه و تحلیل بخش‌های صنعت

بازار قیر بر اساس نوع محصول و کاربرد تفکیک شده است. بر اساس نوع محصول، بازار به گرید سنگ فرش، درجه سخت، درجه اکسید شدن، امولسیون قیر، قیر اصلاح شده پلیمری و سایر انواع محصولات طبقه‌بندی می‌شود. قیر روسازی بیشترین سهم بازار را از نظر ارزش در دوره پیش‌بینی خواهد داشت. قیر به دلیل دوام و قابلیت بازسازی سریع به عنوان چسب در بتن آسفالت جاده‌ها، پارکینگ‌ها، باند فرودگاه‌ها و پیاده‌روها استفاده می‌شود. درجه نفوذ قیر 60/ 70 از روغن‌های خام دقیقا انتخاب شده از طریق روش‌های تصفیه بسیار کنترل‌شده به‌دست می‌آید و به عنوان قیر با درجه سنگ‌فرش استفاده می‌شود. بتن آسفالت اغلب از ترکیب مواد ریز و درشت مانند شن یا سنگ خرد شده با آسفالت ساخته می‌شود که به عنوان یک عامل اتصال دهنده عمل می‌کند. هزینه ارزان و در دسترس بودن ساده قیر با درجه سنگفرش، ارزش بازار قیر را در فعالیت‌های راهسازی در سراسر جهان افزایش می‌دهد. پیش‌بینی می‌شود که تقاضا برای قیر پایه روسازی به دلیل کاربردهای متعدد آن افزایش یابد. بر اساس کاربرد، بازار به بخش راهسازی، ضد آب، چسب و سایر کاربردها طبقه‌بندی می‌شود. بخش راهسازی بیشترین سهم را در دوره پیش‌بینی به خود اختصاص داده است. بیشترین کاربرد قیر در راهسازی است که به عنوان چسب در تولید بتن آسفالتی استفاده می‌شود. این دسته شامل استفاده از قیر در تعمیر و نگهداری جاده و روسازی و همچنین ساخت باند فرودگاه، جاده، پل هوایی و سکو است.  افزایش ترافیک وسایل نقلیه در سرتاسر جهان، که با افزایش برابری قدرت خرید (PPP) در کشورهای نوظهور تحریک می‌شود، ساخت یک شبکه بزرگراهی و بزرگراهی با خطوط متعدد برای جا دادن همه خودروها در ساعات اوج مصرف را ضروری می‌سازد. علاوه بر این، افزایش شهرنشینی و نوسازی ارتباطات بین مناطق روستایی و شهری را بهبود می‌بخشد و تقاضا برای عملیات توسعه راه را افزایش می‌دهد.

 چشم‌انداز منطقه‌ای قیر

منطقه آسیا و اقیانوسیه مسلط‌ترین بازار در طول دوره پیش‌بینی شده 2022 – 2028 خواهد بود، که با رشد بخش ساخت و ساز در هند، چین، تایلند و ویتنام بیش از پیش تقویت خواهند شد. علاوه بر این، وجود شرکت‌کنندگان کلیدی در بازار در منطقه، گسترش صنعت قیر را در سال‌های آینده افزایش می‌دهد. با توجه به شبکه جاده ای عظیم منطقه، آسیا و اقیانوسیه استفاده از قیر خود را گسترش خواهد داد. چین یکی از اقتصادهای رو به رشد بزرگ جهان است و رشد بازار این کشور همچنان قوی است. تجارت در بخش راه و بزرگراه در این منطقه به سرعت در حال گسترش است و عواملی مانند افزایش شهرنشینی و افزایش تعداد مالکان خودرو نقش مهمی‌ ایفا می‌کنند. همه اینها منجر به گسترش سریع فعالیت‌های تولیدی در منطقه و همچنین افزایش فعالیت حمل و نقل بار و جاده شده است. در نتیجه تقاضای زیادی برای قیر در منطقه وجود دارد.  به دلیل افزایش سرمایه‌گذاری در عملیات ساختمانی در آمریکای شمالی، انتظار می‌رود بازارهای قیر این منطقه رشد ثابتی داشته باشند. افزایش تعداد پروژه‌های بازسازی املاک و سیستم‌های ساختمانی جدید با سقف‌های مسطح ضد آب، به ویژه در آمریکای شمالی، تقاضای محصول را در مناطق افزایش می‌دهد. علاوه بر این، بازیگران بزرگ بازار به منظور تقویت موقعیت خود در بازار به دنبال ایجاد اتحادهای استراتژیک با شرکت‌های محلی یا کوچک بوده اند. بنابراین، ادغام و خرید در صنعت قیر به رشد بازار کمک می‌کند.

 

  • منبع خبر : دنیای اقتصاد

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

طرح تعریض محور «مرزیجران – هزاوه» در شهرستان اراک به بهره‌برداری رسید 10 آذر 1402

طرح تعریض محور «مرزیجران – هزاوه» در شهرستان اراک به بهره‌برداری رسید

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی از تکمیل و بهره‌برداری از طرح تعریض محور «مرزیجران - هزاوه» به طول ۱۲ کیلومتر در شهرستان اراک خبر داد.

اختصاص 367 تن قير تهاتری به شهرداري ها براي بهسازي معابر بازآفريني شهري خراسان شمالي 10 آذر 1402

اختصاص 367 تن قير تهاتری به شهرداري ها براي بهسازي معابر بازآفريني شهري خراسان شمالي

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی گفت : بیش از 200 میلیارد ریال برای تکمیل 11 پروژه بازآفرینی شهری در استان نیاز است.

تثبیت جایگاه سومی ایران در اوپک 09 آذر 1402

تثبیت جایگاه سومی ایران در اوپک

اداره اطلاعات انرژی آمریکا از تولید ۳‌میلیون و ۱۰۰‌هزار بشکه در روز نفت ایران در دهمین ماه ۲۰۲۳ و تثبیت جایگاه سومی ایران در اوپک طی این ماه خبر داد. اداره اطلاعات انرژی آمریکا در جدیدترین گزارش خود از تولید روزانه ۳‌میلیون و ۱۰۰‌هزار بشکه نفت‌خام ایران طی دهمین ماه سال‌جاری میلادی خبر داده‌است. تولید نفت ایران در اکتبر ۲۰۲۳ نسبت به ماه قبل از آن ۵۰‌هزار بشکه افزایش داشته‌است. ایران در سپتامبر امسال ۳‌میلیون و ۵۰‌هزار بشکه در روز نفت تولید کرده‌بود. آمار ماهانه این نهاد وابسته به وزارت انرژی آمریکا نشان می‌دهد تولید نفت ایران از ابتدای سال‌۲۰۲۳ روند صعودی پیوسته‌ای را طی کرده‌است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

حمایت دستگاه دیپلماسی کشور از صادرات قیر 19 آبان 1402

حمایت دستگاه دیپلماسی کشور از صادرات قیر

به گزارش خبرنگار انجمن قیر ایران، پیرو هماهنگی با دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی‌ ایران، عصر امروز دکتر ایرج الهی سفیر جمهوری اسلامی در هند، رایزن اقتصادی و دبیر دوم اقتصادی سفارت، به دعوت داود محمدی رئیس هیئت مدیره انجمن از همایش و نمایشگاه بین‌المللی solvex2023 بازدید نمود‌.1

گزارش عملکرد دو ساله انجمن قیر ایران 1402-1400 05 مهر 1402

گزارش عملکرد دو ساله انجمن قیر ایران 1402-1400

چهارمین مجمع سالیانه انجمن قیر ایران برگزار شد 04 مهر 1402

چهارمین مجمع سالیانه انجمن قیر ایران برگزار شد

به گزارش خبرنگار انجمن قیر ایران مجمع فوق العاده و سالیانه انجمن امروز سه شنبه 7 مهر 1402 در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار شد.

به بهانه ۲۲ مرداد روز تشکل‌ها 21 مرداد 1402

به بهانه ۲۲ مرداد روز تشکل‌ها

۲۲ مرداد ماه که به عنوان روز «تشکل‌ها و مشارکت اجتماعی» نام‌گذاری شده، یادآور اهمیت و نقش پررنگ فعالان اقتصادی و تشکل‌ها در ابعاد مختلف اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است. به نحوی که میزان توسعه‌یافتگی هر جامعه را می‌توان با میزان مشارکت مردم و فعالان اقتصادی در تشکل‌ها ارزیابی کرد. با رشد و توسعه جامعه، […]

دومین همایش صنعت قیر ایران برگزار شد 18 مرداد 1402

دومین همایش صنعت قیر ایران برگزار شد

دومین همایش صنعت قیر ایران با حضور محمدی رئیس هیئت مدیره انجمن قیر ایران، خادمی معاون وزیر راه‌ و شهرسازی، میرتاج‌الدینی نماینده مجلس شورای اسلامی، در سالن مرکز تحقیقات راه مسکن شهرسازی برگزار شد.

طرح تعریض محور «مرزیجران – هزاوه» در شهرستان اراک به بهره‌برداری رسید 10 آذر 1402

طرح تعریض محور «مرزیجران – هزاوه» در شهرستان اراک به بهره‌برداری رسید

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی از تکمیل و بهره‌برداری از طرح تعریض محور «مرزیجران - هزاوه» به طول ۱۲ کیلومتر در شهرستان اراک خبر داد.

اختصاص 367 تن قير تهاتری به شهرداري ها براي بهسازي معابر بازآفريني شهري خراسان شمالي 10 آذر 1402

اختصاص 367 تن قير تهاتری به شهرداري ها براي بهسازي معابر بازآفريني شهري خراسان شمالي

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی گفت : بیش از 200 میلیارد ریال برای تکمیل 11 پروژه بازآفرینی شهری در استان نیاز است.

تثبیت جایگاه سومی ایران در اوپک 09 آذر 1402

تثبیت جایگاه سومی ایران در اوپک

اداره اطلاعات انرژی آمریکا از تولید ۳‌میلیون و ۱۰۰‌هزار بشکه در روز نفت ایران در دهمین ماه ۲۰۲۳ و تثبیت جایگاه سومی ایران در اوپک طی این ماه خبر داد. اداره اطلاعات انرژی آمریکا در جدیدترین گزارش خود از تولید روزانه ۳‌میلیون و ۱۰۰‌هزار بشکه نفت‌خام ایران طی دهمین ماه سال‌جاری میلادی خبر داده‌است. تولید نفت ایران در اکتبر ۲۰۲۳ نسبت به ماه قبل از آن ۵۰‌هزار بشکه افزایش داشته‌است. ایران در سپتامبر امسال ۳‌میلیون و ۵۰‌هزار بشکه در روز نفت تولید کرده‌بود. آمار ماهانه این نهاد وابسته به وزارت انرژی آمریکا نشان می‌دهد تولید نفت ایران از ابتدای سال‌۲۰۲۳ روند صعودی پیوسته‌ای را طی کرده‌است.

آسفالت ۹۶۵ هزار مترمربع از معابر روستایی خراسان جنوبی با قیر تهاتری 09 آذر 1402

آسفالت ۹۶۵ هزار مترمربع از معابر روستایی خراسان جنوبی با قیر تهاتری

حاجی زاده معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به اعتبار ۱۱۶ میلیارد تومانی قیر تهاتری استان در امسال، گفت: از این محل در ۲۶۵ روستای استان، ۹۶۵ هزار مترمربع از معابر آسفالت شده است. او افزود: از محل بند ز تبصره یک بودجه ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ و برای بهسازی معابر روستایی، قیر تهاتری در اختیار […]

سرگیجه مزمن بازار نفت 09 آذر 1402

سرگیجه مزمن بازار نفت

پیمان قناعتی‌فرد : نوسانات قیمتی گسترده موجب ایجاد تحرک بیشتر در بازار جهانی نفت شده‌است. بازارهای نفت در دو هفته گذشته پر‌‌‌‌‌‌نوسان بوده‌اند، نوسانات یادشده باتجربه تغییرگسترده قیمت در هر دو جهت و بدون رخ‌دادن هیچ اتفاق مهم و به‌رغم عوامل بنیادی حمایتی، اتفاق‌افتاده است. همزمان با تاخیر نشست اوپک‌پلاس، ترس از بی‌‌‌‌‌‌نظمی درون سازمانی ائتلاف بر همه‌چیز غلبه و قیمت نفت را به سمت پایین هدایت کرد. فعل و انفعالات قیمتی در حال رخ‌دادن بوده و در نوع خود کم‌‌‌‌‌‌نظیر و جالب‌توجه به‌نظر می‌رسد. برنت پس از تجربه نوسان در محدوده بیش از ۶ دلار به ازای هر بشکه، از ۷۶.۶۰ تا ۸۲.۹۰ دلار در ۲۰نوامبر به ۸۰.۳۷ دلار در هر بشکه رسید. قیمت‌‌‌‌‌‌ نفت ۶دلار در هر بشکه در عرض یک هفته کاهش یافت و سپس بدون هیچ جریان خبری قابل‌توجهی، مجددا ۶دلار کسری به هر بشکه بازگشت.

کاهش عرضه سوخت فسیلی عامل افزایش فقر جهانی 08 آذر 1402

کاهش عرضه سوخت فسیلی عامل افزایش فقر جهانی

شرکت آمریکایی اکسون‌موبیل هشدار داد که سختگیری بر شرکت‌های بزرگ نفتی و تلاش برای محدود‌کردن عرضه سوخت‌های فسیلی، مسیر به سمت خالص صفر‌شدن انتشار گازهای گلخانه‌‌‌‌‌ای را سخت می‌کند و‌میلیون‌ها نفر را در جهان درحال‌‌‌‌‌توسعه در فقر نگه می‌‌‌‌‌دارد. به نقل از هفته‌‌‌‌‌نامه بررسی تحولات بین‌المللی انرژی و تغییر اقلیم مدیریت کل امور اوپک و روابط با مجامع انرژی، دارن وودز، مدیرعامل شرکت نفتی اکسون‌موبیل گفت: اجرای راه‌‌‌‌‌حل‌‌‌‌‌های تغییرات اقلیمی بیش از حد بر کاهش عرضه سوخت فسیلی متمرکز شده‌است. این دستورالعمل منجر به‌‌‌‌‌ سختی بیشتر انسان‌ها و جهان فقیرتر می‌شود.

سقوط بهای نفت‌برنت در آستانه نشست اوپک 07 آذر 1402

سقوط بهای نفت‌برنت در آستانه نشست اوپک

درحالی‌که سرمایه‌گذاران منتظر نشست اوپک در اواخر این هفته برای توافق جهت محدود‌کردن عرضه سوخت در سال‌۲۰۲۴ هستند، قیمت نفت روز دوشنبه ۲۷ نوامبر کاهش یافت و بهای نفت‌برنت دریای شمال به ۸۰ دلار در هر بشکه سقوط کرد.به گزارش رویترز و تا لحظه تنظیم این خبر، معاملات آتی نفت‌برنت با ۳۷‌سنت یا ۰.۵‌درصد کاهش به ۸۰ دلار و ۲۰‌سنت در هر بشکه رسید، درحالی‌که قیمت نفت‌خام وست‌تگزاس اینترمیدیت آمریکا با ۳۶‌سنت یا ۰.۵‌درصد کاهش حدود ۷۵دلار در هر بشکه فروخته شد.

اثربخشی سیاست‌های دولت در افزایش درآمدهای نفتی 06 آذر 1402

اثربخشی سیاست‌های دولت در افزایش درآمدهای نفتی

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای‌اسلامی گفت: اثر سیاست‌های دولت در بحث خنثی‌سازی تحریم‌ها را در افزایش میزان درآمدهای نفتی و رشد اقتصادی کشور می‌بینیم و برای تداوم این رشد اقتصادی در حوزه نفت و گاز نیز باید در بحث توسعه‌تجارت انرژی، احداث پالایشگاه‌ها و پتروپالایشگاه‌ها به‌صورت جدی سرمایه‌گذاری کنیم. محمدرضا پورابراهیمی‌‌‌‌‌ در مورد رشد اقتصادی بخش نفت و گاز ایران به‌عنوان پیشران توسعه اقتصادی کشور اظهار کرد: عرضه و فروش نفت ‌‌‌‌‌وگاز در سال‌های اخیر با چالش‌های جدی مواجه بوده‌است.

اقدام‌‌‌‌های موردانتظار در حوزه پژوهش و فناوری صنعت نفت ابلاغ شد 04 آذر 1402

اقدام‌‌‌‌های موردانتظار در حوزه پژوهش و فناوری صنعت نفت ابلاغ شد

وزیر نفت به‌‌‌‌منظور مدیریت یکپارچه، منسجم و راهبردی زیست‌‌‌‌بوم پژوهش، فناوری و نوآوری صنعت نفت اهم اقدام‌‌‌‌های موردانتظار این صنعت را به معاونان وزیر و مدیران‌‌‌‌عامل شرکت‌‌‌‌های اصلی‌‌‌‌ ابلاغ کرد. جواد اوجی به‌‌‌‌منظور مدیریت یکپارچه، منسجم و راهبردی زیست‌‌‌‌بوم پژوهش، فناوری و نوآوری صنعت نفت اهم اقدام‌‌‌‌های موردانتظار این صنعت را به معاونان وزیر و مدیران‌‌‌‌عامل شرکت‌‌‌‌های اصلی‌‌‌‌ ابلاغ کرد

ارتقای امنیت زیرساخت‌های گازی در ‌برابر تهدیدات 30 آبان 1402

ارتقای امنیت زیرساخت‌های گازی در ‌برابر تهدیدات

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران اعلام کرد پروژه‌های این شرکت همچون تکمیل رینگ شرقی شبکه گاز کشور، ارتقای تجهیزات اندازه‌‌‌‌‌‌‌‌‌گیری ایستگاه بازرگان و بهره‌‌‌‌‌‌‌‌‌گیری از سیستم کنترل ایرانی در تاسیسات، سبب ارتقای چشمگیر امنیت زیرساخت‌های گازی در مقابل تهدیدات می‌شود. رضا نوشادی در نشست کمیته پدافند غیرعامل و مدیریت بحران این شرکت که با حضور عبدالرحمن کشوری، معاون انرژی سازمان پدافند غیرعامل کشور و علی‌‌‌‌‌‌‌‌‌اصغر حق‌‌‌‌‌‌‌‌‌بین مدیرکل پدافند غیرعامل مدیریت بحران وزارت نفت برگزار شد، گفت: همه پروژه‌های ما یک وجه پدافند غیرعامل دارند که این اتفاق خوبی است.

ترانزیت نفتی دربندر شهید رجایی ۱۴۷ درصد افزایش یافت 08 مهر 1402

ترانزیت نفتی دربندر شهید رجایی ۱۴۷ درصد افزایش یافت

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان با اشاره به افزایش ۱۴۷ درصدی ترانزیت کالای نفتی در ۶ ماهه امسال در بندر شهید رجایی، گفت: طی این مدت ۲ میلیون و ۶۵۶ هزار و ۲۲۲ تن کالا از طریق این بندر نفتی تخلیه و بارگیری شده است.

بریکس در تعقیب بوی نفت 18 شهریور 1402

بریکس در تعقیب بوی نفت

عضویت ایران در گروه بریکس که شامل پنج کشور عضو به شرح چین، روسیه، هند، آفریقای‌جنوبی و برزیل می‌شود، می‌تواند نقش موثری در ارتقای جایگاه کشور در بازار جهانی نفت، گسترش مراودات اقتصادی در سطح بین‌الملل و در نهایت حذف تدریجی دلار از معاملات تجاری، بازی کند.

۱۰ تیر روز صنعت و معدن و چالش های پیش رو 10 تیر 1402

۱۰ تیر روز صنعت و معدن و چالش های پیش رو

دهم تیر ماه بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی روز صنعت و معدن نامیده شده است. اختصاص این روز فرصت مناسبی است که به مهم‌ترین موتور محرکه اقتصاد یعنی بخش صنعت و معدن نگاهی اندیشمندانه شود چرا که این بخش به عنوان عامل مولد اشتغال پایدار در افزایش تولید ناخالص ملی و در آمد سرانه نقش بسزایی دارد.

سرنوشت اتاق و سکوت تصمیم‌گیران 05 تیر 1402

سرنوشت اتاق و سکوت تصمیم‌گیران

«اوضاع بسیار گیج‌‌‌‌‌کننده است»؛ این را یکی از اعضای اتاق بازرگانی در میانه بحثی درباره اتفاقات ۱۰ روز اخیر و پس از بر‌‌گزاری انتخابات تعیین رئیس و هیات‌رئیسه اتاق بازرگانی ایران می‌گوید. مدتی به کوتاهی ۱۰ روز از یک رویداد گذشته است و نوشتن گزارشی درباره این اتفاقات دلیلی نیاز دارد و بهترین دلیل آن شاید جمله فوق باشد: «اوضاع بسیار گیج‌کننده است.»

تداوم چالش تامین سرمایه‌درگردش 01 تیر 1402

تداوم چالش تامین سرمایه‌درگردش

رئیس مرکز پژوهش‌های اتاق بازرگانی و صنایع و معادن و کشاورزی ایران در همایش اقتصاد صنایع پلاستیک، چشم‌انداز اقتصاد کلان و بازارها در سال‌جاری را تشریح کرد. محمد قاسمی ارائه هرگونه پیش‌بینی درخصوص اقتصاد ایران را دشوار خواند و گفت: متاسفانه در شرایط حاضر مسوولان کشورمان نمی‌توانند چشم انداز اقتصاد ایران را پیش‌بینی کنند، اما اولین نکته این است که همچنان اقتصاد بین‌الملل تحت‌تاثیر بحران اوکراین قرار دارد و در چنین شرایطی صندوق بین‌المللی پول مقابله با تورم را به کشورهای مختلف توصیه کرده‌است، ازهمین‌رو بانک‌های مرکزی کشورهای پیشرفته و همچنین کشورهای درحال‌توسعه، افزایش نرخ بهره را به‌عنوان سیاست خود برگزیده‌‌‌‌‌اند.