نصرتی گفت: نتایج خوبی و گامهای خوبی برای صنعت در کشور در حال انجام است و با توجه به آنکه شبکه معابر درون شهری به صورت مداوم مردم با آنها سرکار دارند و همواره در معرض و دید مردم هستند بنابراین باید تامین آسفالت این معابر و اصلاح آنها همواره مورد توجه است.
به گفته معاون وزیر کشور با توجه به آنکه شهرداری ها وظیفه حفظ و نگهداری از معابر را دارند و با توجه به آنکه از لحاظ درآمدی هم مستقل هستند و با ناملایمات زیادی در حوزه تامین منابع مالی روبه رو هستند
نصرتی بیان کرد: ۱۷ درصد از سهم قیر مربوط به شهرداری است و برای این بخش ۳هزار میلیارد تومان مصوب شده که باید در این زمینه برای بودجه سال ۱۴۰۲ بازنگری انجام شود .
او بیان کرد: در حال حاضر ۳۰ درصد از قیر آسفالت برای شهرهای مختلف به دلیل آنکه منابع مالی آنها تامین نشده هنوز از پالایشگاه ها حمل نشده است و قیری که متعلق به شهرداری ها هست هنوز به دست آنها نرسیده است.
او گفت: برای ماها که در شهرهای کوچک و بزرگ هستیم قیمت تمام شده قیر بسیار تاثیر گذار است و باید شرایطی را محیا کنیم گه قیر از پالایشگاه های نزدیک شهرها تامین شود
- منبع خبر : باشگاه خبرنگاران جوان