۲۸۰ تُن قیر به شهرداری‌های مهاباد اختصاص یافت
۲۸۰ تُن قیر به شهرداری‌های مهاباد اختصاص یافت
مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری آذربایجان‌غربی گفت: امسال ۲۸۰ تُن قیر تهاتری در راستای توسعه و بهسازی معابر شهری به شهرداری‌های سه شهر مهاباد، گوگ‌تپه و خلیفان اختصاص یافته است.

مرتضی موحدنیااظهار کرد: تخصیص قیر تهاتری به شهرداری‌ها نقش مهمی در تسریع اجرای پروژه‌های عمرانی، بهسازی معابر و ارتقای کیفیت خدمات شهری دارد و این میزان قیر در مناطق هدف برای آسفالت معابر اصلی و فرعی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به حمایت‌های مالی دولت از مدیریت شهری افزود: امسال علاوه بر قیر تهاتری، ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار از محل منابع دولتی و ملی به شهرداری مهاباد پرداخت شده که این اعتبارات در بخش‌های مختلف عمرانی، خدماتی و زیرساختی هزینه شده است.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری آذربایجان‌غربی با بیان اینکه بودجه مصوب شهرداری مهاباد در سال جاری هشت هزار میلیارد ریال است، ادامه داد: تاکنون حدود ۶ هزار میلیارد ریال از این رقم محقق شده که بیانگر روند رو به رشد تأمین منابع و پیگیری طرح‌های عمرانی در این شهر است.

وی همچنین به پرداخت اعتبارات به سایر شهرهای منطقه اشاره کرد و گفت: در همین راستا ۱۶۰ میلیارد ریال نیز به شهرداری خلیفان واریز شده و تلاش شده است تا متناسب با جمعیت و نیازهای هر شهر، حمایت‌های لازم در حوزه خرید ماشین‌آلات، قیرتهاتری و اعتبارات مالی انجام شود.

موحدنیا با اشاره به سرانه بودجه شهری تصریح کرد: سرانه فعلی بودجه شهرداری مهاباد برای هر نفر حدود ۵۰ میلیون ریال است که این میزان پاسخگوی همه نیازهای شهری نیست و برای ارائه خدمات مناسب و توسعه متوازن، این سرانه باید به حدود ۱۰۰ میلیون ریال افزایش یابد.

وی در ادامه بر نقش سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در توسعه شهری تاکید کرد و افزود: شهرداری مهاباد از مشارکت سرمایه‌گذاران در اجرای پروژه‌های تفریحی، گردشگری و خدماتی استقبال می‌کند و حمایت‌های لازم برای اجرای طرح‌هایی مشابه پارک استاد هه‌ژار در دستور کار قرار دارد.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری آذربایجان‌غربی خاطرنشان کرد: توسعه زیرساخت‌های شهری، ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و افزایش رضایتمندی عمومی از جمله اهداف اصلی تخصیص این اعتبارات و حمایت‌هاست و این روند با جدیت در سطح استان ادامه خواهد داشت.

مهاباد با ۲۷۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی قرار دارد

  • منبع خبر : ایرنا