اختصاص ۲۲۰ میلیارد ریال برای ساخت معابر بخش جنگل شهرستان رُشتخوار
اختصاص ۲۲۰ میلیارد ریال برای ساخت معابر بخش جنگل شهرستان رُشتخوار
بخشدار بخش جنگل از توابع شهرستان رشتخوار خراسان رضوی گفت: ۲۲۰ میلیارد ریال برای ساخت معابر روستای جنت‌آباد این بخش شامل زیرسازی، جدول گذاری و آسفالت معابر اختصاص یافت.

هاشم آجنگان در جریان بازدید فرماندار این شهرستان از آغاز عملیات اجرایی ساخت معابر افزود: مساحت اجرایی این عملیات عمرانی، بیش از ۴۰ هزار مترمربع بوده و یکی از طرح‌های مهم روستایی استان است.

وی ادامه داد: اعتبارات طرح از محل مشارکت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و دهیاری روستای جنت‌آباد تامین شده و هدف اصلی آن، بهبود زیرساخت‌ها، تسهیل تردد و توسعه متوازن منطقه است.

آجنگان ضمن قدردانی از همکاری بنیاد مسکن و دهیاری، بر ضرورت نظارت مستمر و تسریع در روند اجرایی پروژه تاکید و از پیگیری‌های نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و فرماندار، برای تامین اعتبار و قیر مصرفی قدردانی کرد.

مرکز شهرستان رُشتخوار در ۲۱۶ کیلومتری جنوب مشهد واقع است و شهر جنگل نیز در ۸۱ کیلومتری جنوب غرب رشتخوار قرار دارد.

  • منبع خبر : ایرنا