تسریع در اجرای طرح های نهضت ملی مسکن در مهاباد
تسریع در اجرای طرح های نهضت ملی مسکن در مهاباد
تسریع در اجرای طرح های نهضت ملی مسکن در مهابادمدیرکل راه و شهرسازی استان در مهاباد گفت: 20 هزار واحد مسکونی در قالب اجرای قالب طرح‌های نهضت ملی مسکن دراستان در حال ساخت است.

بررسی مشکلات تعاونی های مسکن مهاباد و چندین پلاک از زمین های مسکونی محدوده شهر با حضور مسئولان استانی و شهرستانی
فرماندار ویژه مهاباد در این نشست با اشاره به اقدامات صورت گرفته از سرعت بخشی به روند حل مشکلات تعاونی های مسکن مهاباد خبر داد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان دراین نشست از عزم این اداره کل برای رفع مشکلات دو تعاونی مسکن پیام و آذرایثار و ادامه روند تخصیص قیر تهاتری به شهرداری مهاباد گفت.
او افزود: بحث تعاون مسکن پیام و آذر ایثار که مشکل چندین ساله است مطرح شد و در تلاشیم که این مشکلات را حل کنیم. در خصوص قیر تهاتری هم با توجه به تعامل خوبی که با شهرداری مهاباد برای بافت های فرسوده و سکونت گاه های غیر رسمی سال گذشته ۳ هزار تن قیر تهاتری توزیع شد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان در ادامه گفت: در خصوص نهضت ملی مسکن هم توانستیم تامین زمین کنیم و تعاون مساکن را تشکیل و به اعضای هیئت های مساکن که فعال نباشند هشدار جدی داده ایم که در صورت فعال نبودن برخورد قانونی و فسخ قرارداد صورت خواهد گرفت. در آذربایجان غربی ۲۰۳ هزار مسکن در ۴ ساله ابلاغی است. برای ۲۰۳ هزار نفر متقاضی استان تامین زمین شده است البته متقاضیان موثر ما ۱۸۰ هزار نفر در سامانه نهضت ملی ثبت نام کرده اند.
در حال حاضر در حدود ۲۰ هزار واحد در استان در حال ساخت داریم . سلام ستوده نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی هم از اجرای طرح های مختلف برای ارتقای عمران و آبادانی منطقه گفت.
بابک رستم پور شهردار مهاباد هم از نیاز شهر برای اجرای طرح جامع تفصیلی و تخصیص قیر تهاتری گفت.رفع تداخلات ارضی شهرک صنفی کاوه ، بررسی مشکل املاک قولنامه ای منطقه پشت تپ و ۱۲۹ قطعه از زمین های دادگستری و ایجاد قرائت خانه در زمین های شهرداری از دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست بود.

  • منبع خبر : خبرگزاری صدا وسیما