اجرای ۲۱۳ پروژه در ۱۰۲ روستای شهرستان بابل
اجرای ۲۱۳ پروژه در ۱۰۲ روستای شهرستان بابل
رئیس بنیاد مسکن بابل گفت: سال گذشته ۲۱۳ پروژه‌ در ۱۰۲ روستای بابل اجرا شد؛ علاوه بر این با ۳۲ میلیارد تومان اعتبارات قیر، هفت روستای شهرستان را آسفالت کردیم، البته آسفالت ترک‌محله در حال پایان است و آسفالت پایین بیشه‌سر هم آغاز شده است.

بابک جان محمدی  بیان کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به فرمان امام راحل (ره) در ۲۱ فروردین ۱۳۵۸ تحت عنوان حساب ماده ۱۰۰ نزد بانک ملی و در برای تامین مسکن محرومان و عمران و آبادانی روستاها تشکیل شد اما کارهای این بنیاد با توجه به وضعیت کشور گسترش پیدا کرد.

وی افزود: از وظایف این بنیاد تهیه طرح هادی و اجرای آن، سنددار کردن زمین‌های روستا و شهرهای زیر ۲۵ هزار خانوار، پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، وام تعمیرات و همچنین بازنگری طرح ها و ساخت مسکن شهری است که در این بخش زمین دریافت می‌کنیم و پس از ساخت و ساز، مسکن را در اختیار متقاضیان قرار می‌دهیم.

جان محمدی گفت: شهرستان بابل با توجه به کثرت، پراکندگی و وسعت یک استان محسوب می شود و این شرایط نگاه ویژه مسئولان را می‌طلبد.

وی افزود: اعتبارات عمرانی سال ۱۴۰۲ از محل کمیته برنامه ریزی شهرستان بابل ۲۹ میلیارد تومان بوده و از بخش اعتبارات نمایندگان بابل نیز ۱۹میلیارد تومان و از محل اعتبارات سفر رئیس جمهور سرجمع ۵۳ میلیارد تومان اعتبار داشتیم که با تخصیص ۵۰ درصد توانستیم کارها را در این شهرستان پیش ببریم.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بابل گفت: تعداد پروژه‌های سال گذشته ۲۱۳ مورد در ۱۰۲ روستاست که در کنار این کارها اعتبارات قیر مشارکتی را هم داشتیم، ۳۲ میلیارد تومان اعتبارات قیر در سال ۱۴۰۲است که هفت روستا را با این قیر آسفالت کردیم که شامل بندپی شرقی روستای تورسو و بابلکنار، روستای سیدکلا، انارستان، سیاهکلامحله، الله‌رودبار بخش مرکزی و ترک‌محله است که آسفالت آن در حال پایان است و آسفالت پایین بیشه‌سر هم آغاز شده است.

وی تاکید کرد: برای اینکه قیر را در زمان مناسب جذب کنیم جلساتی را با تمام دهیاری‌ها و بخش‌ها در فرمانداری برگزار کردیم و تاکید شد که این فرصت غنیمت شمرده شود زیرا فرصت جذب قیر ۱۴۰۲ تا پایان شهریور است، در این جلسات تحرکات خوبی انجام شد و انتظار داریم روستاهایی که آمادگی دارند انجام آسفالت را در اسرع وقت شروع کنند.

جان محمدی تاکید کرد: این آسفالت مشارکتی است؛ ۷۰ درصد سهم دولت در اختیار مردم قرار می‌گیرد و مشارکت مردم نیز ۳۰درصد است.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بابل ادامه داد: پیگیر هستیم که در هفته دولت این پروژه‌ها را افتتاح کنیم و در کمیته برنامه‌ریزی هم مبالغی به ما قول داده شد و امیدواریم پروژه‌های نیمه تمام که هدف اصلی ما هم اتمام این پروژه هاست به پایان برسد، روستاها و دهیاری‌هایی که آمادگی مشارکت و همکاری دارند در اولویت شروع کار هستند.

وی تصریح کرد: در بخش بازنگری طرح هادی نیز در سال ۱۴۰۲ برای ۲۸روستا تامین اعتبار کردیم که مازندران بیشترین اعتبار را دریافت کرد. هم اکنون نقشه و سایر کارها انجام شده و در مرحله انتخاب مشاور هستیم. در بخش نهضت مسکن نیز بابل سه پروژه دارد که چمران یک با پیشرفت ۷۰درصد، چمران دو با ۴۵ درصد پیشرفت و پروژه ۳۲ واحدی نواب هم با پیشرفت ۵۵درصد در حال انجام است.

جان محمدی با اشاره به اینکه سهمیه مسکن روستایی مازندران در سال جاری ۱۵هزار واحد است، افزود: سهمیه بابل ۲ هزار و ۴۰۰ واحد با تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی است که بیشترین سهمیه استان را دارد، حدود ۹۵درصد معرفی به بانک شدند، از این تعداد ۷۴ درصد قرارداد بستند.

رئیس بنیاد مسکن بابل گفت: وام این بنیاد به افرادی تعلق می‌گیرد که در بافت روستا دارای پروانه باشند و مقررات فنی را در ساخت و ساز رعایت کنند؛ تسهیلات بنیاد برای ساخت و نوسازی مسکن روستایی در سال ۱۴۰۰ پنجاه میلیون تومان بود که در سال ۱۴۰۱ به ۱۰۰ میلیون و در سال ۱۴۰۲ به ۳۵۰ میلیون تومان رسید

  • منبع خبر : تسنیم