عطاءاله اکبری در شورای شهرسازی استان افزود: این میزان قیر به ارزش حدود ۲۰۰ میلیارد ریال و از محل اعتبارات شرکت ملی بازآفرینی شهری در قالب حواله به شهرداریهای استان اختصاص یافته است.
وی ادامه داد: این تخصیص در راستای بالابردن شاخص های کالبدی در این محلات و ارتقای سطح زندگی ساکنان محلههای مورد هدف استان برنامهریزی شده است و شهرداریها موظفاند سهمیه قیر را صرف معابر فاقد آسفالت نمایند.
مدیر کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان تاکید کرد: در صورتی که شهرداریها همت کرده و بتوانند به موقع آماده سازی معابر را برای انجام آسفالت انجام دهند و این اداره کل نیز قیر مورد نیاز را از شرکت بازآفرینی شهری ایران جذب و در اختیار شهرداریها قرار دهند.
اکبری تصریح کرد: دریافت قیر از شرکت بازآفرینی شهری ایران جهت آسفالت معابر خاکی مربوط به محلات ناکارآمد شهری توسط شهرداریها مستلزم تصویب شهر مورد نظر در کمیسیون ماده پنج در استان است به این معنا که قیر در اختیار شهرداریهایی قرار میگیرد که شهر و محلات مورد نظر خود را در زمره تعهدات شرکت بازآفرینی شهری ایران قرار دهند و بتوانند مصوبه کمیسیون ماده پنج استان را دریافت کنند.
وی افزایش کیفیت زندگی و رشد سرمایه اجتماعی در محلات هدف را مهمترین دستاورد آسفالت معابر مضمحل و خاکی برشمرد و گفت: با همت شهرداران در سالجاری نیز میتوانیم آمار خوبی را ثبت کنیم و کیفیت زندگی را در
هم اینک ۳۱۵ هزار نفر از جمعیت سیستان و بلوچستان در حوزه شهرستان های تحت پوشش این اداره کل در بافت های فرسوده و سکونتگاه های غیررسمی ساکن هستند که از این تعداد بیشترین جمعیت به زاهدان اختصاص دارد.
- منبع خبر : ایسنا