حجت اله سروری با اشاره به اینکه ۱۳۱ مورد از این ۱۵۶ طرح هادی روستایی از محل اعتبارات استانی اجرا شده است، اظهار کرد: برای این طرحها ۷۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه شده است.
وی از اجرای ۲۵ طرح هادی روستایی هم از محل اعتبارات ملی خبر داد و گفت: از این محل هم ۴۱ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته و سرجمع از محل اعتبارات ملی و استانی برای ۱۵۶ طرح هادی روستایی استان ۱۲۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه انجام شده است.
وی همچنین از هزینه کرد ۱۹۶ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات قیر تهاتری در روستاهای استان گفت و افزود: با این میزان اعتبار در ۴۳۱ روستای آذربایجان شرقی آسفالت ریخته شد.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی روستای هلان صفرعلی شهرستان هوراند را به دلیل قرار گرفتن در مخزن سد عمارت به طور کامل جا به جا و برای اجرای این طرح ۱۷ میلیارد تومان هزینه کرد.
وی بیان کرد: در سال مالی گذشته سه طرح نیز در روستاهای فاقد دهیاری با اعتبار ۲۰۰ میلیون تومان در سطح استان اجرا کردیم.
- منبع خبر : ایسنا