فرماندار ویژه دهلران در آئین معارفه شهردار دشت عباس از توابع شهرستان دهلران، با بیان اینکه روستای دشت عباس اردیبهشت ماه امسال به شهر ارتقا یافت، اظهار کرد: با این تغییر، موضوع استقرار شهرداری برای این منطقه در دستور کار قرار گرفت و با پیگیری های استانداری ایلام، معرفی و انتخاب شهردار برای این منطقه محقق شد.
“لطیف صادقی” با اشاره به ارتقای دشت عباس از دهیاری به شهرداری، اظهار کرد: قطعا این ارتقاء و استقرار شهرداری نقش موثری در توسعه شهری و خدمت به ساکنان منطقه دشت عباس دارد.
وی تصریح کرد: تکمیل زیرساخت های عمران شهری دشت عباس نیازمند پیگیری مجموعه شهرداری و تلاش برای جذب اعتبارات و امکانات است.
مدیرکل امور شهری استانداری ایلام نیز در این مراسم با اشاره به اینکه با انتصاب شهردار دشت عباس، بیست و هشتمین شهردار استان ایلام منصوب نیز شد، گفت: ۴۰۰ هزار و ۲۲۵ نفر از کل جمعیت استان معادل ۷۰ درصد آن ساکن شهرها هستند.
خالد منصوری” با اشاره به اهتصاص هشت هزار و ۶۰ میلیارد ریال به شهرداری های استان، اظهار کرد: این اعتبار از محل ارزش افزوده و مواد ۵۸ و ۳۹ و اربعین و تملک داراییها استان به اختصاص یافت.
مدیرکل امور شهری استانداری ایلام یادآور شد: ۴۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار برای شهرداری دشت دعباس پیش بینی شده است.
وی یادآور شد: تاکنون ۴۲ دستگاه ماشین آلات به شهرداری های استان واگذار شده و ۱۶ هزار تن قیر از محل اعتبارات سال ۱۴۰۰و ۱۴۰۱ جذب و اجرایی شده است.
منصوری با اشاره به وظایف شهرداران، توضیح داد: شورای شهر و شهردار باید با تعامل و هماهنگی امورات شهری را پیگیری کنند.
- منبع خبر : ایرنا




















