بزرگترین تونل شهری غرب آسیا در پایتخت احداث می‌ شود
بزرگترین تونل شهری غرب آسیا در پایتخت احداث می‌ شود

شهردار تهران در چهاردمین کنفرانس تونل ایران از احداث بزرگترین تونل شهری غرب آسیا در پایتخت خبر داد. علیرضا زاکانی دوم خرداد  ماه امسال گفت: اکنون خطوط مترو تهران ۱۵۱ ایستگاه و ۲۶۷ کیلومتر طول دارد. او با بیان این که مهمترین چالش پیش روی شهرداری تهران برای توسعه خطوط مترو کمبود منابع مالی است، افزود: مطابق […]

شهردار تهران در چهاردمین کنفرانس تونل ایران از احداث بزرگترین تونل شهری غرب آسیا در پایتخت خبر داد.

علیرضا زاکانی دوم خرداد  ماه امسال گفت: اکنون خطوط مترو تهران ۱۵۱ ایستگاه و ۲۶۷ کیلومتر طول دارد.

او با بیان این که مهمترین چالش پیش روی شهرداری تهران برای توسعه خطوط مترو کمبود منابع مالی است، افزود: مطابق برآوردهای انجام شده احداث ۴ خط جدید مترو به ۴۳۰ هزار میلیارد تومان و تکمیل ۷ خط باقی مانده به ۱۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داردبه گفته وی با مولدسازی و ایجاد مشارکت با دستگاه های دیگر این اعتبار را می توان تامین کرد.

زاکانی همچنین عنوان کرد: در کنار حفر تونل برای توسعه مترو، با هدف جمع آوری آب های سطحی ۵۳۰ کیلومتر تونل اصلی و ۱۲۰ کیلومتر تونل فرعی در تهران حفر شده است که عمق آن قابل مقایسه با مترو نیست. هم چنین بناست تا سال ۱۴۱۰ نیز با بهره مندی از شیوه های نوین ۱۷۰ کیلومتر دیگر به میزان تونل ها افزوده شود.

وی ادامه داد : ۶ تونل شهری به طول ۲۲.۵ کیلومتر در تهران داریم و مطابق برنامه ریزی های صورت گرفته در آینده نیز دو تونل دیگر در تهران به بهره برداری می رسد.

به گفته شهردار تهران، نخست تونل شهید متوسلیان به طول ۹.۸ کیلومتر به عنوان بزرگترین تونل شهری غرب آسیا که انتهای اتوبان شهید صیاد شیرازی را به بزرگراه آزادگان وصل می کند و در نوع خود بی نظیر است. دوم تونل آزادراه شهید شوشتری؛ این آزاد راه به طول ۱۶.۵ کیلومتر در شرق تهران در حال احداث است با راه اندازی آن ۵.۵ درصد از حجم بار ترافیکی شرق تهران کاهش پیدا خواهد کرد.

زاکانی افزود: فاز نخست پروژه شهید شوشتری به طول ۹.۵ کیلومتر پایان امسال افتتاح خواهد شد و فاز دوم آنکه شامل تونل متصل کننده بزرگراه شهید یاسینی به بزرگراه شهید نجفی رستگاراست، سال آینده به بهره برداری می رسد.

زاکانی در بخش پایانی سخنان خود گفت: هدفگذاری مجموعه مدیریت شهری تهران این است تا سال ۱۴۱۰، ۷۰ درصد رفت و آمدهای درون شهری به وسیله ناوگان حمل و نقل عمومی صورت پذیرد.

  • منبع خبر : تین نیوز